MENU SLUIT
zo 18.06.2017
Raglan Roadworks + Jick Munro + The Eskies

Park Open

Raglan Roadworks
Raglan Roadworks is een Nederlandse band die is ontstaan uit de populairse Ierse band folkband Cloggy Dew. De band speelt Ierse en Schotse folk in een upbeat tempo en een traditionele en energieke stijl. Samen plezier hebben is waar het bij Raglan Roadworks om gaat. Dit wel met een duidelijke waarschuwing van de band:

“Raglan Roadworks plays folk music that packs a punch, and it will be hard to sit still, so try not to spill your Guinness!”

Jick Munro
Niet alleen Jick Munro, maar ook the Amazing Laserbeams! Dit is een zevenkoppige band uit het zuiden van Nederland met een unieke cross-over stijl die elementen van bluegrass, country, folk, blues en americana bevat. De mannen staan bekend om hun vocale harmonieën en amusement. Bij diverse festivals zorgde de band al voor een feest (o.a. Pinkpop en Zwartecross) en nu is Jick Munro & The Amazing Laserbeams klaar om van een Park Open-zondag een feestzondag te maken.

The Eskies
Op 18 juni komen de stoere, bebaarde mannen van The Eskies naar de Ronde Weide, helemaal vanuit Ierland! Daar zijn wij blij mee. De band, die qua uiterlijk in ieder geval helemaal past bij het Ierse beeld, maakt vrolijke muziek over zware onderwerpen. Een speciaal soort folk-noir en gypsy-jazz worden samengebracht waarmee je een enerverende mix van begrafenismarsen vol blazers en hossende Klezmer-tunes kunt verwachten. Dansen ga je dus zeker en The Eskies maken je ook nog eens vrolijk. Niet alleen met de muziek zelf maar ook met een flinke dosis Ierse humor weten The Eskies zich namelijk te onderscheiden.