MENU SLUIT
zo 02.07.2017
Kim Sera + The Howlin + The Bellrays

Park Open

Kim Sera
Soms vrolijk, soms treurig of beladen, maar altijd authentiek. Dat is het kenmerk van de liedjes van Kim Sera die ze zelf schrijft en uitwerkt op gitaar en piano. Bij het maken van haar muziek laat ze zich inspireren door artiesten als Joss Stone, Nnenka, Selah Sue, Janis Joplin en The Black Crows. Wat je van Kim Sera bij ons op de Ronde Weide kunt verwachten zijn liedjes die met een warme hese stem worden gezongen en in een akoestische stijl worden gespeeld. Pas maar op, geraakt worden jullie zeker!

The Howlin
The Howlin is een jonge groep muzikanten die soulvolle, moderne en alternatieve muziek maakt die geïnspireerd is door hip-hop, rock en folk. Ieder bandlid een andere muziekachtergrond, maar spelen ze eenmaal samen dat zetten ze iets heel tofs neer. Ontstaan in 2011 en al gespeeld bij diverse poppodia en festivals waaronder Paradiso, Oosterpoort, Tivoli, Solar en Zwarte Cross. Op 2 juli 2017 is Park Open aan de beurt!

The Bellrays
“Blues is the teacher, punk is the preacher” is hoe The Bellrays hun eigen muziek omschrijven. De band rond echtpaar Lisa Kekaula (zang) en Bob Vennum (gitaar) komt uit California, is actief sinds 1990 en heeft al meer dan tien albums op hun naam staan. The Bellrays gaan de Ronde Weide vullen met de mix van ruige garage rock ’n roll met de emotionele drama van soul. Met Lisa als bezeten souldiva op de voorgrond, weten The Bellrays het publiek iedere keer weer in vuur en vlam te zetten. Dit gaan ze ook bij ons doen op 2 juli dus deze wil je niet missen!