MENU SLUIT
zo 23.07.2017
Met KROPP, PaPa GoNi en Los Paja Brava

Park Open

Park Open is al meer dan 25 jaar één groot zomers feestje. Dertien zondagen lang een gratis toegankelijk, zomers openluchtconcert op de Ronde Weide in het Arnhemse Park Sonsbeek. Van 14.00 – 18.00 uur kan je luisteren naar verassende en diverse muziek, heerlijk eten en drinken en op je kleedje chillen in het gras!

Programma 23 juli: met KROPP, PaPa GoNi en Los Paja Brava!

KROPP

Wij verwelkomen KROPP, een electro pop project van Duitse zangeres Julia Kropp die geïnspireerd raakte door artiesten als Sia, Björk en Imogen Heap. De nummers bestaan uit pure, eerlijke teksten die zowel over het verleden als het heden gaan. Met een krachtige, heldere stem en in combinatie met de ‘wall of sound’ die gecreëerd wordt door haar live-band weet ze de boodschap goed op haar publiek over te brengen.

PaPa GoNi

De band bestaat uit Guinese, Surinaamse, Belgische en Nederlandse leden, met ieder een grote passie voor Afrikaanse muziek. In korte tijd is de band erin geslaagd een herkenbare muzikale identiteit te creëren: een combinatie van traditionele West-Afrikaanse klanken met inspirerende soul-, jazz- en ambient-invloeden. Dit al met positieve vibes en grooves. De nummers dringen je hoofd en hart binnen en nodigen je uit om te dansen. Stilstaan is geen optie!

Los Paja Brava

Gooi wat Balkan beats, reggae en pop in je bier en dan krijg je Los Plaja Brava. De band is met muzikanten uit Zuid-Amerika en Europa een internationale band te noemen. Ieder een andere (muziek)achtergrond, maar samen delen ze een grote liefde voor cumbia. Dit uiten ze in een explosie van energie en ritme. Op 23 juli komen ze deze energie aan jullie overbrengen, met als motto: “If no one destroys their shoes on the dancefloor, we don’t consider it a succesfull show.” Wij zijn benieuwd of het mooie Ronde Weide gras ongedeerd blijft!