MENU SLUIT
zo 06.08.2017
Met Space Monkeys, Grassmoawer en Buster Shuffle

Park Open

Park Open is al meer dan 25 jaar één groot zomers feestje. Dertien zondagen lang een gratis toegankelijk, zomers openluchtconcert op de Ronde Weide in het Arnhemse Park Sonsbeek. Van 14.00 – 18.00 uur kan je luisteren naar verrassende en diverse muziek, heerlijk eten en drinken en op je kleedje chillen in het gras!

Programma 6 augustus: met Space Monkeys, Grassmoawer en Buster Shuffle!

Space Monkeys

Space Monkeys is een engelstalige hiphop/Funk band met jazz invloeden. Geronimo, rapper/ writer van de band maakt al 10 jaar hiphop en kwam met het idee om een band op te richten waarmee hij live kan performen. Na vier maanden repeteren had de band een debuut: Jetzt Geht’s Losloslosheim en de band kreeg de smaak te pakken. De band bestaat uit muzikanten die ieder gemotiveerd zijn, maar nog niet eerder hiphop hebben gespeeld. Dit maakt de beats net wat rauwer, melodieuzer en met een randje jazz. Space Monkeys hoopt mensen aan te steken met hun harde rhymes en dansbare beats. Wij zijn heel benieuwd!

Grassmoawer

Tien jaar geleden al aangekondigd als maaigrage tuinmannen, komen ze de Ronde Weide weer eens goed bemesten. Wat jullie kunnen verwachten is moeilijk uit te leggen aangezien Grassmoawer zân bloempjes en struikjes overal vandaan trekt. Om toch een beetje een beter beeld te krijgen, zei zanger/gitarist Haygare het volgende in een interview in de Teleknaap: “Wat voor de hand ligt mag niet vermeden worden. Dus geen gezeik, punkrock mag best als een goed R&B product de deur uit gaan. Ik bedoel zolang het maar knalt mag het best relax zijn. Wat onze country invloeden betreft; uitstel is afstel en zo lang we maar niet vallen in kuilen die niet voor ons gegraven zijn mag dat wat mij betreft dus ook best wel.” Met gitaar, bas, drums, viool, klarinet, accordeon en koperblazers wordt het een feestje op de Ronde Weide!

Buster Shuffle

Op 6 augustus staat het Britse Buster Shuffle bij ons op de Ronde Weide om hun unieke, catchy songs te laten horen die klinken als een mix van Britpop met de vibes van Madness. Het is echter Buster’s energieke perfomance die elke keer weer de show steelt. Hoe je het went of keert, het wordt een groot skafeest op de Ronde Weide!