MENU SLUIT
zo 26.06.2016
Met deze zondag De Raad van Toezicht & Nankosoul

Park Open @ de Ronde Weide

Park Open is al meer dan 25 jaar één groot zomers feestje. Dertien zondagen lang een gratis toegankelijk, zomers openluchtconcert op de Ronde Weide in het Arnhemse Park Sonsbeek. Van 14.00 – 18.00 uur kan je luisteren naar verassende en diverse muziek, heerlijk eten en drinken en op je kleedje chillen in het gras!

Programma 26 juni: De Raad van Toezicht (3 sets!) & Nankosoul

De Raad van Toezicht is een 11-koppige band die zijn oorsprong vindt op het conservatorium van Arnhem. “De Raad” bestaat uit een speels maar solide collectief aan muzikanten en laat zich inspireren door groten als Weather Report, Pat Metheny en Snarky Puppi. Samen creëren ze eigentijdse melange van Jazz, Hiphop, Funk en Rock, waarbij de stukken zelf zijn geschreven en gearrangeerd. Tijdens Park Open laat De Raad uitgekiende arrangementen zien waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de kleurrijke bezetting, én stukken die zich lenen voor improvisaties die tot grote hoogte stijgen. De Raad Van Toezicht staat garant voor een zonnig middagje muziek!

Park Open brengt ook NankoSoul naar de Ronde Weide: De Soulful, Funky en Groovy band die bestaat uit singer/songwriter Nanko Meiborg. Met dansbare songs, steady ritmesectie, een doorlopende set met hier en daar wat spetterende solo’s en zoete backings, weet NankoSoul het plaatje compleet te maken. Doordat NankoSoul zo goed door het publiek ontvangen werd, kon het eerste album met crowdfunding tot stand komen. Dit album is op 13 februari gereleased in de bovenzaal van Luxor Live en op 26 juni kunnen ze laten horen dat ze klaar zijn voor de Ronde Weide.

Programma overige zondagen:
03.07 Boss Capone, Doghouse Rose & Faya Allstars
10.07 The Hillbilly Moon Explosion, Electric Company & Lazy
17.07 Verse Ital, Rapha Pico & e.a.
24.07 Thijs Boontjes, Krankland & The Hubschrauber
31.07 De Nachtdienst, Altijd Onderweg & Oostcoast
07.08 Gemma Ray, Belle of Louisville & Sinner and the Songfighter
14.08 Bohemian Betyars, Resistanzen2 & Mizrakh
21.08 Andy Frasco, Stadt & Eva Almagor
28.08 Zitakula, Thaiti & Tightropes

Kijk voor meer informatie op de website van Park Open.

Bereikbaarheid:
Park Open wordt georganiseerd midden in het prachtige Park Sonsbeek nabij het centrum van Arnhem. Zowel vanaf het centraal station als vanaf de winkels in Klarendal en de binnenstad is het goed te lopen en te fietsen. Dat is dan ook de belangrijkste tip; kom niet met de auto. De bus stopt trouwens ook om de hoek, kijk voor de juiste tijden op 9292.nl.