MENU SLUIT
za 26.03.2016
Luxor Night Live: house & techno

Patron ft. De Sluwe Vos

Dit evenement vindt plaats in Havenloods Arnhem.
De avondkassa is tot 03:00 (wintertijd) geopend.

Luxor Night Live presents: Patron, de nieuwe kick-ass clubnacht in samenwerking met De Sluwe Vos. Een uniek project in Havenloods Arnhem waarin zijn rauwe house en techno roots de boventoon voeren.

De Sluwe Vos

Met de Sluwe als curator is succes nu al gegarandeerd. Hij staat bekend om het vangen van de rauwigheid van illegale feesten in al zijn producties. Op zaterdag 26 maart vindt de eerste editie plaats, waarvoor Robert Vosmeijer (alias De Sluwe Vos) een selectie van zijn favoriete house en techno acts uitnodigt. De Fransman Bambounou en new-kid Julian Alexander en visual artists De Wonderboys, dat wordt waanzin!

Bambounou (FR)

Hij is op dit moment één van de meest interessante én succesvolle house/techno producers uit Parijs. Bambounou is van het uitzonderlijke soort dat zowel house- als technoliefhebbers kan meenemen en uitdagen met zijn sets. Met het grootste gemak switcht hij van warme elektronische klanken, naar Berlin techno. Met releases op 50Weapons (label van Modeselektor red.), gigs bij Berghain, Nuits Sonores, Boiler Room en samen met Four Tet als support voor Jamie xx kun je wel stellen dat zijn ster rijzende is.

Julian Alexander

Zijn family roots liggen in Suriname, maar Julian Alexander groeide op in Utrecht. De hometown van het label SlapFunk, waar hij samen met DJ’s als Samuel Deep en Anil Aras aan verbonden is. Als tiener was hij al actief als producer en dat zie je terug in zijn releases. Zijn eerste EP ‘Hustlin’ op het label Dungeon Meat kwam zowaar op #1 in de Juno house charts. Ook zijn DJ sets zijn onnavolgbaar, gekenmerkt door gestripte minimale baslijnen vol groove.

Wonderboys

Ze tourden al mee tijdens De Sluwe Vos Kontra Tour en tegenwoordig zijn ze in menig circle pit verwikkeld met De Staat. Deze getalenteerde vormgevers en visual artists zijn beruchte party crashers en in staat om elke ruimte om te toveren in een visueel spektakel.

Havenloods Arnhem

De loods aan de Nieuwe Havenweg draagt sinds kort de officiële naam: Havenloods. Eerder al werden daar succesvolle evenementen georganiseerd door Compass, New Dutch School en loods initiator 8Bahn. Luxor Night Live gaat de samenwerking aan met Havenloods Arnhem om daar nu dit unieke project aan toe te voegen.

Kaartverkoop

De early birds zijn inmiddels uitverkocht en ook de verkoop van reguliere tickets loopt in volle vaart. Deze killer line-up en de rauwe setting van de loods wil je zeker niet missen. Bestel je tickets dus op tijd!