MENU SLUIT
za 07.05
Support: Sonic Whip

Patrón

Patrón maakt een flamboyante mix van stoner, fifties rock-‘n-roll, rat pack en 80’s pop. De groep creëert een muur van geluid met dikke fuzz-gitaren, loodzware drums en bas terwijl de warme, fluweelzachte zang er hypnotiserend doorheen komt.

Patrón

Het titelloze debuutalbum van de groep is geproduceerd door Alain Johannes (Queens of the Stone Age, Eleven, Them Crooked Vultures, Chris Cornell Band) en is opgenomen in zijn legendarische studio 11AD te Los Angeles. Op dit album spelen een aantal vrienden waarmee direct duidelijk is in welke hoek je de band mag plaatsen en wat het niveau ongeveer is. Zo hoor je Joey Castillo (Danzig, Queens of the Stone Age, The Bronx), Nick Oliveri (Kyuss, Queens of the Stone Age, Mondo Generator), Barrett Martin ( Mad Season, Screaming Trees, Tuatara ), Monique St Walker (Blackbird Days) en anderen.

In de woorden van de band zelf: de muziek van Patrón is de perfecte soundtrack voor de mogelijke volgende speelfilm van Roberto Rodriguez, als deze zich afspeelt in een post-apocalyptisch en degeneratief Las Vegas, waar de enige kans op redding de opstanding van Barry White zou zijn. Krachtige en sexy rock met bedwelmende melodieën die blijven hangen als een dorstige alcoholische teek. Duidelijk toch?

Sonic Whip

De Nijmeegse alternatieve rockband Sonic Whip speelt als support voorafgaand aan de show van Patrón.


 

Deze show is verplaatst i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!