MENU SLUIT
za 23.04

Paul Carrack

De wereldberoemde singer-songwriter Paul Carrack scoorde met onder meer Mike Rutherford (Genesis) wereldhits als All I Need Is A Miracle, Over My Shoulder en The Living Years. In Nederland waren zijn songs als solo artiest, met name I Need You en Dedicated, grote hits. Luxor Live en Musis halen de zanger opnieuw naar Arnhem voor een concert in de Parkzaal van Musis.

Paul Carrack

Paul Carrack, ook wel “The Man with the Golden Voice” genoemd, begint zijn carrière als tekstschrijver en bandlid van Ace. Hij krijgt steeds meer bekendheid als leadzanger van de supergroep Mike and The Mechanics, maar breekt pas echt door bij het grote publiek wanneer hij in de jaren tachtig als solo artiest aan het werk gaat. Evergreens als I Need You en Dedicated en zijn succesvolle albums Suburban Voodoo (1980), Groove Approved (1989) en One Good Reason (1987) maken van hem één van de beste singer-songwriters aller tijden.

Carrack heeft samengewerkt met Eric Clapton, BB King, Simply Red, Ringo Starr, Elton John, maar ook met Roger Waters en zijn megaproject ‘The Wall Live’ in Berlijn. Daarnaast schreef hij door de jaren heen ook klassiekers voor anderen, zoals How Long en Love Will Keep Us Alive voor The Eagles.

Tickets kosten 44,50 euro per stuk. De show is een samenwerking tussen Luxor Live en Musis. De kaartverkoop loopt via de website van Musis.


 

Deze show is verplaatst i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover door MUSIS per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!