MENU SLUIT
do 25.04
Support: Gianski

Piet Junior

Piet Junior is de reizende rapper die je een kijkje geeft in de gesloten gemeenschap van woonwagenbewoners. In zijn tracks vertelt hij zijn verhaal als reiziger, vader en handelaar. Hij maakte underground furore met nummers als ‘Lovie’ en ‘Vlotte jongens’ en bracht in 2020 zijn debuut EP ‘Van ’t Kamp’ uit met daarop de hit ‘Dingen Die Normaal Zijn’.

Piet Junior

Piet Junior wordt niet uitgenodigd op kinderfeestjes omdat hij van ‘het kamp’ komt. Op 13-jarige leeftijd begint hij eigen rapmuziek te maken. Hierin kan hij zijn gevoel kwijt en zijn kant van het verhaal vertellen en de stem zijn van velen die dit meemaken. Met zijn teksten wil hij de jongere doelgroep inspireren om voor zichzelf op te komen en van hun eigen kracht uit te gaan. Hij maakte een uitstap naar meer pop georiënteerde muziek maar kwam in 2023 terug met de EP Kampvuur vol met echte hiphop en samenwerkingen met artiesten als Lange Frans, Jebroer en kempi.

Gianski (support)

Gianski is een ras-Amsterdammer met Balkan Gipsy roots die het Amsterdamse levenslied van Hazes mixt met de soul van D’angelo, daar een vleugje r&b bij gooit en dit alles topt met een rauw sausje hiphop. Na veel samenwerkingen is ‘Je Favoriete Glijer’ klaar om zichzelf te bewijzen in 2024!