MENU SLUIT
za 25.06.2022
Work In Progress luistersessie

Pjotr

Pjotr is een unieke artiest die middels zijn rake teksten, krachtige stemgeluid en lekkere ritmes elk publiek geboeid weet te houden. Hij haalde nationaal succes met de single Zonneschijn, die de Viral 50 NL van Spotify haalde, en zijn EP Goed Nieuws die een plek bemachtigde in de Album Top 100. Van dit aanstormende talent, die in 2020 tekende bij het label Lieve Jongens van Snelle, verwachten we dat deze sessie het startschot zal zijn van een muzikaal topjaar, vele releases en live shows!

Pjotr – Work In Progress luistersessie

Op zaterdag 25 juni geeft Pjotr in Luxor Live een bijzondere en eenmalige Work In Progress luistersessie. Hierover kan hij het volgende meegeven aan zijn fans:

“Lieve mensen, we gaan iets speciaals doen. Wij willen jullie een kijkje in de keuken geven en meenemen in het proces tijdens een Work In Progress luistersessie. Achter de schermen zijn wij daar keihard mee bezig en heel veel nieuwe muziek aan het schrijven. Nu willen wij met een selecte groep al het nieuwe materiaal luisteren en misschien ook wel gaan optreden. Hierbij kunnen wij jouw mening en feedback heel goed gebruiken! Je mag dus zelf input leveren voor het album, waarmee wij samen toe werken naar een mooi en persoonlijk muzikaal project! Mocht je een kaartje weten te bemachtigen, bewaar deze dan heel goed. Deze geeft je namelijk mogelijke privileges tijdens de albumtour als de plaat officieel uitkomt!

Ik zie je enorm graag op 25 Juni in Luxor Live tijdens mijn speciale Work In Progress luistersessie!”