MENU SLUIT
di 12.12.2023

PLANK AAwards

Na het grote succes van de PLANK AAwards in 2022 wordt de lokale popscene ook dit jaar weer in de spotlight gezet: met de opvallendste NIEUWKOMERS, DOORSTOMERS en ORGANISATIES (event/collectief) en iedereen die de scene een warm hart toedraagt!

PLANK AAwards 2023

Dit is geen wedstrijd voor de ‘Beste’, ‘Grootste’ of ‘Meeste’, maar gewoon uitingen van waardering voor artiesten of organisatoren wiens harde werk dit jaar geleid heeft tot opvallende progressie, bijgedragen heeft aan die van anderen, of aan hun hele scene. We kijken met de hele Arnhemse scene terug op dit muziekjaar: op veel nieuwe muziek en events. De afgelopen AA Meeting Muzikale Marktplaatsen bewezen de meerwaarde van het bij elkaar komen van muzikanten: elke keer vinden er weer veel leuke nieuwe verrassende ontmoetingen plaats waar samenwerkingen uit ontstaan. Ook dit keer is dat natuurlijk mogelijk. De namen van de genomineerden volgen snel!

Wil je erbij zijn? Klik op de ‘Bestel Tickets’ button en zet jezelf dan nu op de gastenlijst via het aanmeldformulier. Toegang is gratis, aanmelden noodzakelijk (VOL =VOL)