MENU SLUIT
vr 29.10.2021
PLANK Arnhem in De Melkfabriek

Plank x Popronde

Voor het eerst is De Melkfabriek een van de locaties van de De Popronde Arnhem! PLANK Arnhem presenteert de leukste singer-songwriters uit de selectie van De Popronde van dit jaar. De route start deze avond in De Melkfabriek zodat je meteen een kijkje kan nemen op deze nieuwe plek in Arnhem waar je van diverse soorten kunst, waaronder popconcerten van Luxor Live kan genieten!

Let op: De Popronde is dit jaar niet vrij toegankelijk. Vooraf kan je een ticket a 5 euro via de Popronde kopen, waarmee je toegang krijgt tot alle deelnemende locaties. Er wordt tevens gewerkt met een CoronaCheck. Deze doe je bij de eerste show die je bezoekt, of bij de infostand van de Popronde. Je ontvangt daneen bandje waarmee je de rest van de avond toegang hebt tot alle Popronde locaties.

Programma

19.00-19.30 Thyrza
19.45-20.15 Nana M. Rose
20.30-21.00 Meau
21.15-21.45 Lucas
22.00-22.30 KY.
22.45-23.15 KEES

Thyrza

Eerlijke teksten, verhalende muziek en een stem met een onmiskenbaar eigen geluid. Thyrza is een Rotterdamse zangeres en liedjesschrijver waar je wel naar luisteren moet. Haar debuut EP ‘(on)breekbaar leven’ gaat over het niet willen omarmen van je eigen kwetsbaarheid. Over onbreekbaar willen zijn in een wereld die aan alle kanten aan je trekt.

Nana M. Rose

De Rotterdamse singer-songwriter Nana M. Rose schrijft prachtige, intieme piano ballads, die gedragen worden door haar levensgrote stem, omschreven door Fortitude Magazine (UK) als “powerful, moving and unforgettable”. Haar laatste single ‘November’ speelde zij live bij Carolien Borgers in het Muziekcafé op NPO Radio 2 en bij Kevin van Arnhem op NPO 3fm.

Meau

Een vleugje synths, warme gitaarsounds, catchy melodielijntjes & dromerige koortjes. Meau (20) is zangeres, songwriter en producer en maakt kleine eerlijke liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, terugkerende vragen en eenzaamheid.

Lucas

Lucas schrijft over de menselijke noodzaak en zoektocht naar affectie, vertaald in androgyne, innovatieve klanken als poëtische dreampop. Met eerlijkheid en kwetsbaarheid probeert hij een utopia van sociale inclusiviteit te creëren. Invloeden als Merol, Spinvis & Annie M.G. Schmidt zijn terug te horen en zorgen voor actuele Nederlandstalige muzieksprookjes.

KY.

KY. vertaalt de gevoelens van een doorsnee millennial naar sfeervolle, emotionele songs. Zijn stem geven je zowel een gevoel van melancholie als euforie. Denk hierbij aan Ben Howard en Lewis Capaldi. Na de release van zijn single ‘Seaside’ (met shows in o.a. Paradiso en Lowlands) en airplay (3FM, KINK, Q-Music), is zijn debuut EP ‘This Lonely Night’ nu uit.

Kees

Kees wil spelen. Ze won de Grote Prijs van R’dam en van Nederland, speelde vorig jaar 3 te gekke Popronde livestreams, maar dat moet in 2021 minstens keer 100 en nu in real-life. Kees produceert haar eigen tracks en is een solo act waarbij gesmeten wordt met samples, loops, synths en beats. Ohja, en ze zingt in het Nederlands, lekker toch, ja toch?