MENU SLUIT
zo 18.11.2018
Sunday Afternoon benefietconcert Stichting Gaandeweg

Politie BigBand Oost-Nederland ft. Do

Een uniek ‘sunday afternoon concert’ van Politie BigBand Oost-Nederland, samen met zangeres Dominique Rijpma van Hulst, beter bekend als Do. Een bijzonder samenspel met speciaal voor dit concert gecomponeerde arrangementen.

Politie BigBand Oost-Nederland

De Politie BigBand Oost-Nederland speelt typische BigBand klassiekers, zoals die van Glenn Miller en Count Basie. Denk aan Jazz, denk aan Swing. Daarnaast waagt de band zich aan eigen interpretaties van pop en rock. De Politie BigBand Oost-Nederland treedt op in heel Europa, vaak op grote evenementen en voor goede doelen.

Do

Do brak in 2002 door met ‘Heaven’, een hit van Brian Adams. Sindsdien had zij meerdere hits, ging op theatertour, zong in een grote musical en werkte samen met uiteenlopende artiesten, waaronder Marco Borsato (nummer 1 hit: ‘Voorbij’). Ook verleent Do regelmatig haar medewerking aan televisieprogramma’s, waaronder in 2011 aan De beste zangers van Nederland. Do vertolkte toen het nummer ‘Zij gelooft in mij’ van AndrĂ© Hazes, waarmee ze hoge ogen gooide. Ze bracht vervolgens haar eigen versie ‘Hij gelooft in mij’ uit, waarmee ze een gouden plaat in de wacht sleepte.

De opbrengst van dit concert komt ten goede aan Stichting Gaandeweg.