MENU SLUIT
vr 11.11.2022
Drum & Bass Orkest

Polyphonic

TIP: koop een combiticket en pak voor slechts €2,50 extra de afterparty in de bovenzaal mee bij dubstep clubnacht ZAAG.

Live drum & bass zoals je het nog nooit hebt gezien! In Polyphonic wordt drum & bass omgetoverd tot allerlei genres en vice versa door vijftien topmuzikanten.

Polyphonic

In 2019 werd componist Tijmen Veltman een internetfenomeen met klassieke pianocovers van drum & bass hits. Nu keert de Fiber Pianist terug met zijn eigen drum & bass big band met live zang, gitaar, drums en een orkest. De show is ontwikkeld met het gerenommeerde Phion Orkest, drummer Koen Herfst (Armin van Buuren) en vocalist Diandra Faye (Da Tweekaz). Verwacht een doldwaas multi-genre feest met hits van onder andere Pendulum, Eminem, deadmau5, Chase & Status en Sub Focus en uitstapjes naar klassiek, jazz, latin, rock, hiphop en zelfs metal!

De eerste Polyphonic video werd op 11 juli gelanceerd en werd gelijk opgepikt door Noisia.

Support: WinWel

Gijs van Lieshout aka WinWel is een 23-jarige ‘future bass’ producer en multi-instrumentalist die hard op weg is naam te maken in de elektronische muziek, met honderdduizenden luisteraars en features op MrSuicideSheep, Circus Records en 3FM.

In zijn muziek verwerkt hij allerlei instrumenten: piano, kalimba, drums, shakers, een zelfgemaakte ‘music box’ en zelfs huishoudelijke voorwerpen. En dat komt regelrecht terug in zijn live-show, laat je meevoeren van dromerige vluchten naar extatisch dansen!

Deze show is in samenwerking met Moonshine