MENU SLUIT
wo 29.05.2019
Popquiz op verschillende locaties in Arnhem!

Popquiz Marathon

Op woensdag 29 mei vindt de 10e editie van de Popquiz Marathon plaats! Test je muziekkennis en brul gezellig mee met al je favoriete hits. Je kunt op verschillende locaties rondes spelen met diverse thema’s. Of je nu een disco queen of een nineties bitch bent, er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken. En omdat de Popquiz Marathon 10 jaar bestaat wordt het een extra feestelijke editie!

Tussen 19.00 en 20.00 uur kunnen de teamtickets in Luxor Live worden ingewisseld voor het startpakket en de stempelkaart voor het hele team. Elke ronde op elke locatie is anders en je kunt dus helemaal je eigen quiz samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld.

Alle punten worden keurig bijgehouden en rond middernacht wordt in Luxor Live het winnende team bekend gemaakt. Je kunt de quiz alleen winnen als je aan minimaal drie rondes op twee verschillende locaties hebt meegedaan. Kaarten zijn online en aan de kassa verkrijgbaar en je hebt één kaart per team nodig.

Startnummers

Dit jaar geen hoofdbandjes, maar startnummers met jouw eigen teamnaam erop gedrukt! Mail vóór 22 april jouw teamnaam + de stad waar je meespeelt naar info@popquizmarathon.nl en dan zorgen wij dat op 29 mei een pakketje met vijf persoonlijke rugnummers voor jullie klaarligt!

Rondeuitleg

Wil je voor je aan de Popquiz Marathon begint al weten waar elke ronde over gaat? Uit de vage quiztitels in het blokkenschema is vaak weinig op te maken en je kunt ineens bij een supermoeilijke ronde komen te staan. Voorkom verrassingen en zorg dat je de superhandige ronde-uitleg ontvangt!

Hoe? Bestel vóór 25 maart jouw teamticket en stuur (ook voor die datum) een mailtje naar info@popquizmarathon.nl dat je de ronde-uitleg wil ontvangen. Dan sturen we je twee dagen voor de Popquiz Marathon uitleg over alle rondes toe, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Daarmee heb je meteen een grote voorsprong op je concurrenten!

Oefenquizzen

We maken ook dit jaar weer een wekelijkse oefenquiz om jullie te helpen bij de training voor de Marathon. Wil je die ook ontvangen? Meld je dan aan via info@popquizmarathon.nl!

Reglement

– Per team heb je één kaartje nodig
– Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan
– Een team kan alleen meedoen met een geldige stempelkaart
– Elk team moet aan minimaal 3 rondes op 2 verschillende locaties hebben meegedaan om te kunnen winnen
– Als een team aan meer dan 3 rondes heeft meegedaan, tellen de laagste ronde scores niet mee
– Het gebruik van telefoons en/of computers is ten strengste verboden, dus geen Shazam of Soundhound!
– Alleen teams die hun (volle) stempelkaart voor 23:40 inleveren in Luxor Live, maken kans op de overwinning
– Het team dat een ronde wint krijgt 10 bonuspunten. Het loont dus de moeite op zoek te gaan naar de rustigste locaties

Afterparty

Als alle formulieren zijn ingeleverd is het nog even wachten tot er bekend is wie de winnaar is. Ondertussen kan je in Luxor Live even ontspannen en dansen op de muziek waar je net vragen over hebt gehad!