MENU SLUIT
wo 20.05.2020

Popquiz Marathon

Gezien de omstandigheden rondom het COVID-19 virus kan de Popquiz Marathon in Luxor Live uiteraard niet doorgaan. De organisatie van de Popquiz Marathon komt met een superleuk alternatief en biedt de mogelijkheid je ticket te gebruiken om aan een digitale variant mee te spelen!

Digitale Popquiz Marathon

Als je meedoet aan de digitale Popquiz Marathon kun je meedoen aan een online popquiz op 20 mei, de oorspronkelijke datum van de Marathon, en krijg je tevens toegang tot 15 rondes die je kunt spelen waar en wanneer je maar wil!

Als je al een ticket hebt dan heb je per mail bericht gekregen. Check je spambox als dit niet zo is. Heb je nog geen (team)ticket maar lijkt het je toch hartstikke leuk dan kan je nog steeds meedoen; stuur dan wel even een mail naar info@luxorlive.nl met Popquiz Marathon in de onderwerpregel.

Voor overige vragen over de Popquiz Marathon, mail: info@popquizmarathon.nl


 

Het oorspronkelijke evenement is opgeschort als direct gevolg van de op 23 maart 2020 door het kabinet aangekondigde extra verlening van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe variant, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze onverhoopt niet mee kunnen of willen doen.