MENU SLUIT
wo 09.05.2018
Popquiz op verschillende locaties in Arnhem

Popquiz Marathon

Op woensdag 9 mei is er voor het eerst een Popquiz Marathon in Arnhem! Dit populaire popquiz-event wordt al vele jaren in diverse steden in het land georganiseerd en in 2018 nu dus ook in Arnhem. Test je muziekkennis en brul gezellig mee met al je favoriete hits. Je kunt op verschillende locaties rondes spelen met diverse thema’s. Of je nu een disco queen of een nineties bitch bent, er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken.

Tussen 19.00 en 20.00 uur kunnen de teamtickets in Luxor Live worden ingewisseld voor het startpakket en de stempelkaart voor het hele team. Elke ronde op elke locatie is anders en je kunt dus helemaal je eigen quiz samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld.

Alle punten worden keurig bijgehouden en rond middernacht wordt in Luxor Live het winnende team bekend gemaakt. Je kunt de quiz alleen winnen als je aan minimaal drie rondes op twee verschillende locaties hebt meegedaan. Kaarten zijn online verkrijgbaar en aan de kassa en je hebt één kaart per team nodig.

STARTNUMMERS

Dit jaar geen hoofdbandjes, maar startnummers met jouw eigen teamnaam erop gedrukt! Mail vóór 3 april jouw teamnaam + de stad waar je meespeelt naar info@popquizmarathon.nl en dan zorgen wij dat op 9 mei een pakketje met vijf persoonlijke rugnummers voor jullie klaarligt!

OEFENQUIZZEN

We maken ook dit jaar weer een wekelijkse oefenquiz om jullie te helpen bij de training voor de Marathon. Wil je die ook ontvangen? Meld je dan aan via info@popquizmarathon.nl!

Reglement

– Per team heb je één kaartje nodig
– Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan
– Een team kan alleen meedoen met een geldige stempelkaart
– Elk team moet aan minimaal 3 rondes op 2 verschillende locaties hebben meegedaan om te kunnen winnen
– Als een team aan meer dan 3 rondes heeft meegedaan, tellen de laagste ronde scores niet mee
– Het gebruik van telefoons en/of computers is ten strengste verboden, dus geen Shazam of Soundhound!!
– Alleen teams die hun (volle) stempelkaart voor 23:40 inleveren in Luxor Live, maken kans op de overwinning
– Het team dat een ronde wint krijgt 10 bonuspunten. Het loont dus de moeite op zoek te gaan naar de rustigste locaties

Entree: €26 (let op: je hebt maar één ticket per team nodig)

Let op! Is er geen plek meer bij de einduitslag? Drink er rustig nog eentje ergens anders, op www.popquizmarathon.nl kan je sowieso terugzoeken waar je bent geëindigd.

Voor meer informatie check www.popquizmarathon.nl.