MENU SLUIT
vr 26.10
Met: Kita Menari, Kitchenette, Tape Toy, Playground Zer0 en Karel

Popronde

Na een succesvolle editie in 2017, keert Popronde Nederland ook in 2018 terug in Arnhem. Op vrijdag 26 oktober is het centrum van Arnhem DE plek waar jullie gratis (!) het beste Nederlandse muziektalent kunnen ontdekken. Net als vorig jaar is Luxor Live Oor podium en vindt hier ook weer de officiële afterparty plaats!

Programma

21.00 – 21.30 Kita Menari
22:00 – 22.30 Kitchenette
23:00 – 23.30 Tape Toy

Programma afterparty

00.00 – 00.45 Playground Zer0
01.15 – 01.45 Karel

Kita Menari

Kita Menari betekent ‘Wij Dansen’ en is te omschrijven als energieke Indie-Pop met een jaren ’80 randje. DWDD, TopSong & Nieuwe Naam op radio2, veel airplay, UK Spotify viral, OORtalent en een showcase tijdens ES’18. Vanaf 17 Aug worden er tracks gereleased die begin 2019 op het debuutalbum zullen verschijnen.

Kitchenette

Kitchenette is het indie/rock project van Chris Kikic (ex-Evant Garden). De sound ligt in het verlengde van bands zoals The War On Drugs, Bombay en The Raveonettes. Weelderige synths en wobbly/chorus gitaren met een steady beat lenen zich perfect voor lange autoritten. EP met zes tracks, getiteld ‘Berserkia’ is nu uit op vinyl en op streaming diensten!

Tape Toy

TAPE TOY is gek en dat is goed. Niet gehinderd door de drang om hip te zijn, gaat het Amsterdamse jonge honden kwartet lekker zijn eigen gang. Dat levert springerige muziek op met harde gitaren, slimme synths en maffe wendingen. Voeg daar veel energie en een bundel songs ‘type oorwurm’ aan toe en je begrijpt dat TAPE TOY niet “nieuwe band nummer zoveel” is.

Infostand

Voor informatie over Popronde, tips en voor merchandise bezoek je vanaf 19.30u de Popronde infostand bij Luxor Live. Ook bij de infostand: Popronde CD’s van de vorige edities, oordopjes, polsbandjes, tasjes, T-shirts, petjes en paraplu’s. En als je er dan toch bent, maak meteen een selfie bij onze Phocabby Selfie Service! Het hele overzicht alle optredens deze avond in Arnhem vind je natuurlijk op de website van de Popronde!