MENU SLUIT
vr 30.10
met live: Benedict

Popronde Pre-Party

Popronde gaat toch op tour dit najaar! Van 12 september tot en met 28 november zijn er Poprondeshows in verschillende Poppodia in Nederland, waarbij zoals altijd het aanstormende Nederlandse muziektalent zich aan het publiek kan presenteren. Op vrijdag 30 oktober vindt de Arnhemse editie met Benedict, geheel corona-proof, plaats in Luxor Live!

Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus is de reguliere editie van het festival verplaatst naar begin 2021. In de poppodia is 1,5 meter afstand houden wel mogelijk, wat het een uitgelezen kans maakt om toch alle geselecteerde acts tenminste een keer op het podium te krijgen dit najaar!

Meer informatie over alle speelsteden en locaties, en het bijbehorende programma vind je op www.popronde.nl

Benedict

Op eigen kracht wist Benedict airplay te genereren op Radio 2 en 3FM. Zijn debuutalbum ‘You Can Tell Me Nothing That I Should’ is onlangs verschenen op het label Kroese records en is een zorgvuldig samengesteld sonisch boekwerk met 10 prachtige songs. Benedict heeft ingrediënten van zijn favoriete bands en artiesten als Tindersticks, Nick Cave en The National vakkundig geëxtraheerd tot een eigen sound: uitgesproken drumpartijen, filmische teksten en soms hectische synths en gitaarpartijen, verrijkt met strijkers- en blazers-ensembles.


 

Let op: deze show is seated. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst. We vragen je tijdens de show te blijven zitten en niet met de stoelen te schuiven. Voor deze show zijn alleen duo tickets verkrijgbaar. Alles over onze corona maatregelen vind je HIER.