MENU SLUIT
vr 09.10.2015

Popronde

Echo Movis

Brutale, dansbare Afrikaanse psychedelica met een theelepel Destiny’s Child. Echo Movis geeft je tropische koorts. Hun album; Beautiful Glitch is uit, ze kwamen langs op 3FM en spelen komende maand hun 100ste show. Nu doen ze mee aan de popronde en blijven ze vooral doen wat ze het liefst doen; heupen laten schudden en harten laten kloppen.

The Brahms

FM Serious Talent en bekend van Megahit ‘Golden’. The Brahms maken aanstekelijke, melodische indiepop met sterke hooks en deden al het support voor o.a. The Kooks en Sheppard. Met hun EP ‘Meraki’ op zak staan The Brahms garant voor een energieke en vooral dansbare liveshow

Convoi Exceptional

Convoi Exceptional = Rock and Roll op trommels & sax. Drie straatmuzikanten die de ware aard van Rock and Roll echt begrijpen: spelen, spelen, spelen! Werk jezelf in het zweet, swing de pan uit en laat de mensen dansen. De mannen hebben sinds 2006 op vele podia gespeeld: Oerol, de Parade, op Pinkpop en toch blijft de straat de mooiste plek.

Keljet

Na als dj-act onder meer in Paradiso, Doornroosje en Ekko te hebben opgetreden, gaat Keljet nu ook als live act aan de slag! Met hun unieke combinatie van nu-disco, indie-dance en pop kwamen ze onder meer al op 3FM en Radio 538 voorbij en hun eerste EP “Transatlantic” is net uitgekomen bij Universal. Daarnaast door 3voor12 en OOR verkozen tot Popronde Talent.

Yakumo

Yakumo neemt je mee naar Tropical Space met hun percussieve, hypnotiserende en uitgesponnen tracks. Hun songs worden live opgebouwd, laag voor laag met rauwe analoge synthesizer sounds en rauwe drums. Subtiel veranderende, betoverende melodie├źn nemen je langzaam maar zeker mee op reis naar verlaten, tropische landschappen.