MENU SLUIT
di 14.05
Boshuus Benefiet

Pubquiz Ronald McDonald Huis

Voor de derde maal wordt er in Luxor Live een pubquiz georganiseerd om geld in te zamelen voor het Boshuus, het Arnhemse huis van het Ronald McDonald Kinderfonds! De opbrengsten van deze gezellige pubquiz, die deze avond een extra poptintje heeft vanwege de muzikale locatie, gaan allemaal naar het goede doel!

De quiz heeft maar liefst tien rondes met verschillende vragen; alles gepresenteerd door speciale quizmasters en een vakkundige jury. Deze pubquiz is een opwarmer voor de HomeSport Events waarbij teams dwars door Nederland fietsen (500 kilometer), wandelen (120 kilometer) of rennen (240 kilometer) om geld in te zamelen voor alle Ronald McDonald Huizen. In Arnhem is Het Boshuus het aangepaste vakantiehuis waarbij zieke kinderen hun ouders altijd in de buurt kunnen hebben. Dit jaar wordt het Event gehouden in de omgeving van Arnhem op 29 en 30 juni.

Iedereen kan meedoen aan deze leuke quiz! Dus roep je vrienden, buren, collega’s en kennissen bij elkaar en stel je eigen team samen voor deze avond, voor het goede doel!

Een team telt maximaal 4 personen. Tickets kosten 44 euro per team (incl servicekosten).