MENU SLUIT
di 23.06
's Lands leukste muziekquiz

Quiz’m

Dit evenement is opgeschort als direct gevolg van de op 13 maart 2020 door het kabinet aangekondigde maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht. Tevens zullen wij binnen twee weken communiceren of dit evenement zal worden verplaatst of definitief wordt afgelast. In beide gevallen is het mogelijk om uw geld terug te krijgen.

Wij vragen om uw begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt. Zodra er nieuwe info beschikbaar is wordt deze hier geplaatst.

 

Quiz’m is een gezellige muziekquiz met uitdagende, grappige en breinbrekende vragen voor de muziekfreak, de leek en de gezelligheidsspeler. Van serieus tot nét over het randje met elke keer vernieuwende rondes en vragen.

Quiz´m

Regelmatig staat Quiz’m op het programma bij Luxor Live en in december staan er ieder jaar zelfs twee speciale Top 2000-quizzen op het programma. Let wel op: iedere editie raakt tot nu toe uitverkocht! Zorg daarom dat je jouw team, bestaande uit maximaal vier personen, tijdig voor de quiz aanmeldt. Per team betaal je 5 euro aan reserveringskosten.