MENU SLUIT
di 28.12.2021
Speel live mee via Arnhem Live

Quiz’m Top 2000 – Online

Quiz’m brengt de leukste, moeilijkste, bizarste Top2000 breinbrekers vanuit Luxor Live bij jou thuis! Quiz’m muziekquizzen zijn legendarisch en altijd stijf uitverkocht; een voordeel van corona is dat niemand naast het potje hoeft te piesen, want er is een virtuele tafel voor iedereen. Of je nu een fanatieke muziekfreak of een gezelligheidsspeler bent, het gaat om lol met muziek!

Quiz’m Online

Meld jezelf en jouw team aan voor een avond vol muziek, spanning, anekdotes en mooie verhalen over de lijst der lijsten. Deze quiz wordt gehost vanuit Luxor Live en online uitgezonden op Arnhem Live.

Hoe werkt dat?

Een captain en maximaal drie extra teamleden kunnen digitaal mee doen. Via deze website bestel je een ticket met een uniek ticketnummer, dit ticketnummer is de code waarmee je jouw team kunt aanmelden. Je vindt dit nummer rechts onderin het infoblok op het ticket: het ticketnummer begint met de letters ST en wordt gevolgd door 13 cijfers.

Met de code die op jouw ticket staat ga je naar deze link. Je kunt daar vervolgens inloggen met bestaand social media of Google account (of je maakt een account aan). Je kunt een teamnaam opgeven, optioneel een logo of foto van jouw team uploaden en de overige teamleden uitnodigen. Je deelt op deze manier het virtuele antwoord formulier, het is dus niet noodzakelijk dat ieder teamlid een eigen virtueel formulier heeft, dat is handig als teamgenoten niet op dezelfde fysieke locatie zijn tijdens de quiz.

Voor aanvang van de quiz kun je (bijvoorbeeld met een tablet of smartphone) via dezelfde link weer inloggen om het formulier te openen.

Hoe en waar kan ik Quiz’m Top2000 bekijken?

Op dinsdag 28 december kun je vanaf 20:00 uur (op bijvoorbeeld een smart TV of laptop) via www.arnhemlive.nl de livestream bekijken.