MENU SLUIT
za 19.03.2016
Met live on stage: Smash & Aries ft. Brace

R&B Sekrets presents: Soixante Neuf

De online verkoop stopt om 23:30, er zijn kaarten aan de deur beschikbaar.

Tijdens de #1 R&B party van Arnhem verzamelen de beste R&B dj’s en acts van Nederland zich in Luxor Live. Het is tijd voor R&B Sekrets!

Ongedwongen losgaan

Bij R&B Sekrets leunt niemand achterover, deze avond staat voor gezelligheid en ongedwongen losgaan op de beste R&B tunes en aanverwante stijlen. DJ’s Prime en SMP, ook bekend van de Encore avonden in de Melkweg, zijn de vaste gezichten achter R&B Sekrets. Ze maken uitstapjes naar Caribbean, dancehall, afrobeats, kuduro en zelfs dikke hiphop tracks, zolang het dak er maar af gaat!

Soixante Neuf

Voor deze avond nodigt de R&B Sekrets crew wederom het grootse Soixante Neuf uit. De uitverkochte februari editie was zo’n succes dat direct een nieuwe datum gepland is.

Soixante Neuf organiseert succesvolle R&B evenementen door heel Nederland en ver daarbuiten. Soixante Neuf heeft een soortgelijk motto als R&B Sekrets, ze staan voor evenementen waar zowel man als vrouw aan hun trekken kunnen komen. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles!

En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Line-up

Smash & Aries ft. Brace
DJ Prime (Encore)
Styles
Mitchell Supreme
SMP
Rodney Music
Beatcalculator

Hosted by:
Hamgoinham

Kaartverkoop gestart

Reguliere tickets à €10 zijn nu beschikbaar.