MENU SLUIT
za 09.07.2016
De #1 R&B party van Arnhem!

R&B Sekrets presents: Soixante Neuf

Tijdens de #1 R&B party van Arnhem verzamelen de beste R&B dj’s en acts van Nederland zich in Luxor Live. Het is tijd voor R&B Sekrets!

Ongedwongen losgaan

Bij R&B Sekrets leunt niemand achterover, deze avond staat voor gezelligheid en ongedwongen losgaan op de beste R&B tunes en aanverwante stijlen. DJ’s Prime en SMP, ook bekend van de Encore avonden in de Melkweg, zijn de vaste gezichten achter R&B Sekrets. Ze maken uitstapjes naar Caribbean, dancehall, afrobeats, kuduro en zelfs dikke hiphop tracks, zolang het dak er maar af gaat!

Soixante Neuf

De samenwerking tussen R&B Sekrets en Soixante Neuf blijkt goud waard! Eerdere edities in februari en maart verkochten ze al uit en dit is nog maar het begin.

Soixante Neuf organiseert succesvolle R&B evenementen door heel Nederland en ver daarbuiten. Soixante Neuf heeft een soortgelijk motto als R&B Sekrets, ze staan voor evenementen waar zowel man als vrouw aan hun trekken kunnen komen. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles!

En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Line-up

SFB [live]
Smash & Aries
Prime (Encore)
SMP
Styles
Rodney Music

Hosted by: Lyrical

Kaartverkoop gestart

We starten de kaartverkoop met een beperkt aantal early bird tickets voor €9 (incl. service fee). First come, first serve!

Early birds €9
Regulier €11
Deur €15