MENU SLUIT
vr 08.04.2016

Red Cup Gala 2.0

Een klassiek gala combineren met een ouderwets gezellig feestje. Van opblaasbeesten tot limousines, het is tijd voor Red Cup Gala 2.0!

Uitgaan voor 16+

De (gedeeltelijke) drooglegging van 1 januari 2014 zorgde destijds voor veel ophef. Zo hoorden de 16 en 17 jarigen weer bij de groep die geen alcohol mocht kopen, terwijl dat eerst wel mocht. In het Arnhemse uitgaanscircuit werd de minimumleeftijd overal 18 en veel 16+ feesten verdwenen; van het uitgaansleven voor deze groep bleef er dan ook niet over.

” Een kerstgala dat alle andere gala’s overtreft” onder de naam Gala 2.0 was het feest dat 2.0 Events op de kaart moest zetten. Na de eerste keer uitverkocht te zijn, was tijdens de vier vervolgedities in het jaar daarna niet anders.

Deze keer zijn een klassiek gala en een ouderwets gezellig feestje samengekomen en is “Red Cup Gala 2.0″‘ ontstaan. Van opblaasbeesten tot limousines, deze avond belooft nog beter te worden dan wat vooraf ging.

Luxor Live

De organisatie van 2.0 Events wilde haar evenementen wegens succes verhuizen naar een grotere zaal en waren erg verheugd dat ze in Luxor Live terecht kunnen. Dit is natuurlijk de ultieme locatie voor een gala, vanwege de prachtige zaal en entourage.

Alcohol

Aangezien de minimumleeftijd om de Korenmarkt op te gaan 18 jaar is, bieden de “2.0 feesten” de ideale gelegenheid om uit te gaan voor iedereen onder de 18. Hierdoor hebben we een publiek waarvan een gedeelte nog geen alcohol kan kopen. Om alles overzichtelijk te houden, hebben we gekozen voor een systeem met leeftijdsbandjes zodat duidelijk is wie wel en wie geen alcohol kan kopen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start 1 april, uitsluitend via de Gala 2.0 promoters op de Arnhemse scholen. We kennen verschillende tarieven, dus wacht niet te lang om je kaartje te scoren!

Earlybird €6
Regular €7,50
Late bird €10

Op de avond zelf zijn kaarten (mits beschikbaar) aan de kassa voor €10 te koop.