MENU SLUIT
za 23.01.2016
Luxor Night Live: house & elektronica

RELIEF ft. Cinnaman + DJ Caspa (UK)

Luxor Night Live presents: RELIEF (reliëf). De nieuwe avond in Luxor Live waarin house en elektronica de boventoon voert. Van Chicago naar London, van Parijs naar Stockholm, zolang de acts maar energie, spanning en diversiteit bieden.

Op deze eerste editie showcasen we DJ duizendpoot Cinnaman en de uit UK-afkomstige routinier DJ Caspa, die bekend werd door zijn radioshow op Rinse FM en draaide op Pacha Presents, Thuishaven en de fameuze Percolate feesten in Londen. De line-up wordt verder aangevoerd door aanstormend talent Budakid en Arnhems gevestigde deephouse naam Daniel Williamsen.

Cinnaman

De Amsterdamse Yuri Boselie, alias Cinnaman, is terecht bekend als een van de toonaangevende Nederlandse dj’s van het moment. Op jonge leeftijd stapte hij achter de decks en zijn jarenlange ervaring duidelijk naar voren komen in zijn eclectische dj-sets. Cinnaman speelt een breed scala aan stijlen en is nooit bang om te mengen de bekende met het onbekende. Van Chicago house naar hiphop, van UK bass naar garage: Cinnaman aarzelt nooit om risico’s te nemen in zijn sets en trekt altijd voor opmerkelijke combinaties en overgangen. Je kent hem van zijn eigen Colors avonden in Trouw Amsterdam, of zijn verschijning op grootse events als DGTL, Dekmantel, Thuishaven, Now & Wow en Arnhems ‘eigen’ 8Bahn.

DJ Caspa (UK)

DJ Caspa gaat al meer dan 20 jaar mee in de scene en staat bekend om zijn epische collectie van platen dat resulteert in een flinke lijst met guest mixes en overzeese boekingen. De 20-jarige routinier weet voor elk moment in de avond de juiste plaat te vinden en vindt zijn inspiratie uit alle delen van de wereld. We zijn ontzettend blij dat Caspa erbij is 23 januari om de verschillende lagen uit zijn collectie met ons te mogen delen!

Budakid

De 24-jarige Kevin uit Tilburg kan de Nederlandse scene niet ontgaan zijn. Met zijn winst van de Kweekvijver DJ Contest speelt hij zich in de kijker van o.a. Michel de Hey die hem geregeld uitnodigt om te komen spelen. Zo stond hij al op Indian Summer, Kindergarten en Thuishaven. Met zijn producties is Kevin een zwaargewicht in de scene aan het worden met o.a. releases op Einmusika, Audiomatique, Get Physical, Greatstuff en Manual. Kevin speelt invloeden uit allerlei steden, maar zijn hart ligt toch in de Duitse deephouse sferen en woont hij nu ook voor een half jaar in Berlijn. Wij zijn erg trots om hem te mogen presenteren op onze eerste editie van Reliëf!

Daniel Williamsen

De uit Arnhem afkomstige Daniël van den Berg, ook wel Daniel Williamsen, timmert hard aan de weg. Zo stond hij afgelopen jaar op concepten als Deciliters, Braaf, Avondeten, HuisHouden en Ruig. Het liefst draait Daniël lange sets van minimaal 2-3 uur om het publiek mee te nemen in een beleving door “de house sound”. Ook in de studio is Daniël actief bezig en kwam zijn EP “Like This” binnen op een respecterende plaats van 61 in de Juno Deephouse Top 100.

Kaartverkoop gestart

De kaartverkoop start met een beperkt aantal earlybirds voor maar €7,50 [uitverkocht]. Reguliere kaarten in de voorverkoop zijn nu beschikbaar voor €10.