MENU SLUIT
za 17.12.2016
Luxor Night Live: house & elektronica

RELIËF ft. Gabriel Ananda

RELIËF is terug met dé avond waarin (deep)house, elektronica en melodieuze techno de boventoon voert. Van Chicago naar London, van Parijs naar Stockholm, zolang de acts maar energie, spanning en diversiteit bieden.

Gabriel Ananda (DE)

Met zijn soulful techno heeft Gabriel Ananda door de jaren heen een groot publiek aan zich weten te binden. In 2006 brak hij internationaal door en sindsdien timmert hij aan de weg met zijn unieke sound. Hij is populair bij de doorgewinterde houseliefhebber, maar wordt ook door de jongste generatie omarmd op festivals als Awakenings, Pleinvrees en Nachtcollege. Door zijn melodieuze en soulful benadering van techno is Gabriel de ultieme headliner om je uit te dagen de hele nacht door te dansen!

Miss Melera

Miss Melera combineert traditionele stijlen als deephouse, techhouse en old school-house en creëert daarmee een geheel eigen geluid dat zowel tijdloos, melodieus als fris klinkt. Ze trad al op in Miami, Tokio en Berlijn en in eigen land is ze kind aan huis bij Pleinvrees en De Marktkantine. Afgelopen zomer op Free Your Mind Festival bewees ze maar weer dat ze naadloos past in de muzikale visie van RELIËF.

Tim Herfst

De ster van de uit Nijmegen afkomstige Tim Herfst is rijzende. Hij tourt momenteel de wereld over met Noir Music, het gelijknamige muzieklabel van de Deense DJ Noir. Onder zijn vroegere alias Timothy Fall stond hij onder andere op Soenda, Subcultuur en Drift.

Daniel Williamsen

De uit Arnhem afkomstige Daniël van den Berg (echte naam) is resident bij RELIËF en heeft zich afgelopen jaar bewezen met zijn ijzersterke house sets op Free Your Mind Festival, HuisHouden en Deciliters. Naast DJ is hij ook actief als producer. One to watch!

Kaartverkoop

De kaartverkoop is begonnen.

Early bird: uitverkocht
Regular: €14
Deur: €16

Presented by: Luxor Night Live