MENU SLUIT
za 11.02.2017
Luxor Night Live: house & elektronica

RELIËF ft. Konstantin Sibold

De online verkoop eindigt stipt om 23:00. Er zijn ook tickets beschikbaar aan de deur.

RELIËF is terug met dé avond waarin (deep)house, elektronica en melodieuze techno de boventoon voert. Van Chicago naar London, van Parijs naar Stockholm, zolang de acts maar energie, spanning en diversiteit bieden.

Konstantin Sibold (DE)

Sinds zijn hit ‘Madeleine’ op Innervisions, het label van Dixon & Âme, werd uitgebracht in 2013 trekt de jonge Konstantin wereldwijd de aandacht. Inmiddels heeft hij releases op praktisch alle grote labels en maakt hij remixes voor wereldacts als Lana Del Rey, Maceo Plex en Röyksopp. In zijn DJ sets beweegt Konstantin zich lichtvoetig tussen diverse genres, van house naar techno via indie-pop en aanverwante stijlen, onze headliner Konstantin is hier om te verrassen en je mee te nemen op een intense trip.

Nachtbraker

De Amsterdamse Nachtbraker is een van de meest waardevolle toevoegingen op Heist Recordings, het label van Detroit Swindle. Hij is kind aan huis bij ZeeZout en draait op festivals als Into The Woods en DGTL. Zijn sets zijn ritmisch, sexy en ontzettend groovy. Een perfect match voor RELIËF!

Ringbaan

Het DJ/producer duo Ringbaan komt uit het zuiden des lands, maar krijgen met hun releases inmiddels internationaal support van acts als Amin Edge, Tapesh en Low Steppa. Ze stonden op festivals als Paaspop, Solar en Zwarte Cross en populaire clubconcepten als Duikboot en 44Bass (van Wouter S.).

Kaartverkoop

De kaartverkoop is begonnen.

Early bird: uitverkocht
Regular: €12,50
Deur: €15

Presented by: Luxor Night Live