MENU SLUIT
vr 06.03.2020
Remy van Kesteren + Band

REMY.

Harpist Remy van Kesteren wilde zichzelf opnieuw uitvinden als musicus en werkte met de Engelse ex-DJ, singer-songwriter en producer Fink aan zijn album Shadows. Met band en speciale visuals speelt hij de songs van het album in Luxor Live. De clubtour is voorlopig de laatste keer dat hij met band in de clubs te zien is.

Remy Kesteren

Remy van Kesteren werd al op tienjarige leeftijd toegelaten tot het Utrechts Conservatorium. Hij studeerde aan het Conservatoire National Supérieur de Musique de Paris, bij de beroemde harpiste Isabelle Moretti en behaalde ‘summa cum laude’ zijn masterdiploma aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij speelde concerten over de hele wereld, van Europa tot de VS, Japan en Afrika. Op zijn 25e jaar besloot Remy een andere weg in te slaan met zijn muziek. Hij wilde zijn eigen muziek gaan schrijven, wat leidde tot Tomorrow Eyes in 2016. Met het album Shadows nam hij de volgende stap in deze nieuwe richting.

Remy wilde zijn eigen sound vinden en een nieuwe parallelle wereld creëren. De arrangementen en sound van Shadows vragen om optredens met een volledige band die hij vond in Mischa Porte (Pitou, Björn van der Doelen), Morris Kliphuis (KAPOK, s t a r g a z e, Kyteman) en Jasper Slijderink (Jett Rebel, Jeangu Macrooy). Visueel wordt hij ondersteund door Kunstenaarscollectief Blauwe Uur dat als doel heeft om ruimtes te transformeren met hun videoprojecties.

Lian Ray (support)

Lian Ray is een Franse pop noir songwriter. Na een tien jaar lange strijd met zijn demonen in Berlijn komt hij met zijn solo debuutalbum in 2020. Hij blinkt uit in eerlijke, nachtelijke popsongs met een extra nadruk op donkere romantiek.