MENU SLUIT
do 19.05.2022
Support: Nana M. Rose

Robin Borneman

Robin Borneman is een uitzonderlijk getalenteerde singer-songwriter die natuurlijk ook de kersverse winnaar is van het tv-programma We Want More! In de afgelopen jaren heeft Borneman met zijn muziek die overloopt van betekenis, symboliek en poëzie een enthousiaste en trouwe schare fans om zich heen verzameld.

Robin Borneman

In 2019 verscheen het laatste deel van zijn ‘Folklore’ drieluik. Dit folk-/roots-project en vertelt het verhaal van een reiziger zonder naam die op zoek is naar zijn identiteit. Hoewel muzikaal duidelijk één geheel, hebben de drie delen elk een eigen karakter. Het werk is opgenomen met zijn eigen band én met behulp van bevriende muzikanten van Navarone. Op zondag 27 juni vind je Robin ook samen met zanger Merijn van de laatstgenoemde band terug in ons programma als Rex Pharao.

In 2013 werd Robin via een Tom Waits cover opgemerkt en direct ingelijfd door het Amerikaanse rock-orkest Trans Siberian Orchestra, waarmee hij jaarlijks zo’n 60 stadionshows voor gemiddeld 20.000 bezoekers per concert geeft!

Nana M. Rose (support)

De Rotterdamse singer-songwriter Nana M. Rose schrijft prachtige, intieme piano ballads, die gedragen worden door haar levensgrote stem, omschreven door Fortitude Magazine (UK) als “powerful, moving and unforgettable”. Haar laatste single ‘November’ speelde zij live bij Carolien Borgers in het Muziekcafé op NPO Radio 2 en bij Kevin van Arnhem op NPO 3fm.