MENU SLUIT
vr 05.02.2016
Kroese Records Labelnight

Robin Borneman + Einfach Kurt

In 2012 gebeurde iets unieks. Een toen nog onbekende singer-songwriter uit Oss werd spontaan een hit in lokale platenzaak Kroese, met als gevolg onder meer een adembenemende en uitverkochte show in de bovenzaal van Luxor Live. Nu, iets meer dan 3 jaar later, is Robin Borneman terug met een nieuw album en een heuse band om zich heen. Een prachtig album bovendien, waarmee hij wederom de harten van de muziekliefhebbers steelt. En het beperkt zich ditmaal niet alleen tot Arnhem, want de rest van het land krijgt ook steeds beter in de gaten wat een ongelooflijk talent deze man heeft.

Ook Einfach Kurt is geen onbekende in Arnhem. Jaren geleden maakte hij furore met zijn band Knuckles of Frisco, maar hij is nu al enige tijd actief als troubadour van het donkere lied, of zoals hij zelf zegt: Einfach Kurt maakt duistere murderballads, broeierige vooroorlogse blues, nachtclubnoir songs, begeleid door contrabas en hoekige hotseknotsende percussie. Moths is zijn debuutalbum en verscheen op 1 november 2015.

Beide bands hebben hun nieuwste album uitgebracht op platenlabel Kroese Records, en vanavond is de eerste officiële Kroese Records Labelnight. Een historisch moment, en tegelijkertijd een voorproefje van al het moois dat er in de regio wordt gemaakt. Kroese Records bestaat sinds april 2015 en heeft in haar korte bestaan al verschillende artiesten uit de regio geleid naar entries in de vinyl top 50 en de album top 100.

In februari kan je met een bovenzaal Passe-partout voor maar 14 euro naar alle concerten die deze maand in de bovenzaal plaatsvinden!

Lees meer en bestel!

Do 04.02 Bewilder

Vr 05.02 Robin Borneman + Einfach Kurt (Kroese Records Labelnight)

Za 06.02 Spawn + Thrashcan + Crashjaw

D0 11.02 Amber Gomaa

Za 13.02 NankoSoul Albumrelease + John Frost

Do 18.02 Gerson Main & ’t Fanfare + Ruben Annink

Vr 19.02 Wolves dressed in Sheep + Alexi Lalas

Vr 26.02 Town of Saints