MENU SLUIT
zo 10.12
Support: The Day

Robin Kester

Robin Kester laat met haar debuutalbum Honeycomb Shades een uniek geluid horen; een eigenzinnige mix van pop, elektronische muziek, psychedelica vol donkere hypnotiserende spanningsbogen. De muziek van Kester varieert van statisch geladen nummers met tegendraadse ritmes, shoegaze-gitaren, onheilspellende triphop-atmosferen met dreigende sax-partijen tot zonovergoten melodieën, breekbare folk en raadselachtige dreampop. Met liveband ontploft het helemaal met rockende finales en psychedelische gitaren die alle kanten op scheuren.

Robin Kester

De Nederlandse songwriter en producer Robin Kester is zowel binnen- als buitenland gestaag aan het veroveren en heeft airplay op stations als BBC Radio 6 Music, FIP, KCRW en KEXP. Met band is ze te zien op showcasefestivals als SXSW en ESNS, speelt in voorprogramma’s van Villagers tot MUSE en prijkt op de posters van festivals als Crossing Border, Motel Mozaique, Valkhof en Pinkpop terwijl Spotify EQUAL haar beeltenis immens groot projecteert op Times Square in New York.

The Day (support)

Het Antwerpse/Hamburgse duo The Day maakt ingetogen, melancholische dreampop die je raakt. Als support van Robin Kester, geven ze je een voorproefje van hun tweede album, dat begin 2024 zal verschijnen.