MENU SLUIT
do 06.10.2022

RONDÉ

De vierkoppige Nederlandse indiepopband RONDÉ brak in 2014 met hun eerste single Run meteen door. Het bleek het startschot van een aaneenschakeling van hoogtepunten voor de band. Inmiddels zijn we zes jaar, meerdere hits en optredens op prestigieuze festivals als Lowlands, Concert at SEA en Appelpop verder en is de band is niet meer weg te denken van de vaderlandse podia en radio.

RONDÉ

Eind 2020 kwam het viertal met de verrassende popliedjes Get To You’ & ‘Real Feelings, geproduceerd door Gordon Groothedde, welke samen al miljoenen keren gestreamd zijn. Ook in 2021 zal het viertal van zich laten horen, zowel met nieuwe muziek als met hun befaamde energieke liveshows. RONDÉ is Rikki Borgelt, Armel Paap, Sharon Zarr & Cas Oomen.

Maxine

Componist, tekstdichter, muzikant en zangeres Maxine schrijft al een tijdje hits voor een groot aantal andere artiesten waaronder Son Mieux, Roxeanne Hazes en Maan. Na het schrijven van een bijzonder persoonlijk nummer wist ze dat ze alleen nog voor zichzelf zou schrijven. Met haar frisse kijk op popmuziek en liedjes met internationale allure gaan we ongetwijfeld nog veel van Maxine horen. Op TikTok is ze al een ster met ruim 35.000 volgers en meer dan een half miljoen views!