MENU SLUIT
za 18.03.2017
De populairste jonge hiphopper live met band! Support: Mafe

Ronnie Flex & Deuxperience band

Let op: Bezoekers jonger dan 16 jaar hebben alleen toegang tot concerten in Luxor Live, als zij onder begeleiding van een volwassene zijn, die tevens in het bezit is van een toegangsbewijs.

Tijdschema

Deur open 19.00
Start show Mafe 20.00
Start show Ronnie Flex 21.00
Einde 22.00

Ronnie Flex

Een van de meest gestreamde artiesten op Spotify, meer dan 150 miljoen views op YouTube, een nummer 1-hit, een uitverkochte tour én een eigen show in Ahoy: niemand kan meer om Ronnie Flex heen! Met de Popprijs op zak en diverse platina en gouden platen is er inmiddels ook een hit in Duitsland en Oostenrijk.

Ronnie Flex is een man met een missie. Er is geen tijd om achterover te leunen en te genieten van zijn succes, want als muzikant wil hij blijven vernieuwen en groeien. Hij is met Boaz van de Beatz de studio in gedoken om een nieuw album op te nemen dat in 2017 zal verschijnen. Zijn eerste single van dit album ‘Plek Als Dit’ behaalde onlangs al de gouden status en is inmiddels meer dan twee miljoen keer bekeken op YouTube.

Deuxperience band

Vernieuwing is belangrijk voor de nog jonge Ronell Plasschaert uit Capelle aan de IJssel. Hij loopt al langer met de wens om zijn live-shows uit te breiden met een live-band. Op Noorderslag voor het eerst en daarna op zijn tour en dus ook in Luxor Live komt hij met zijn live-band ‘Deuxexperience’.

Mafe

Support komt van rapper Mafe die in 2015 te horen was in samenwerkingen met FeestDJRuud, Ali B, JeBroer en een hit scoorde met Laten Gaan samen met Monica Geuze. Zijn echte debuutsingle ‘Niet Van Mij Alleen’ waarop ook Boef te horen is kwam in 2016 uit.