MENU SLUIT
do 12.11.2015

Ronnie Flex ft. special guest Lil Kleine

Ronnie Flex gaat in november en december opnieuw toeren. Voor deze podiumtour gaat SFB mee als support en special guest is niemand minder dan Drank & Drugs co-star Lil Kleine.

Tijdens de nieuwe tour is er natuurlijk veel aandacht voor de tracks van het debuutalbum ‘De Nacht Is Nog Jong Net Als Wij Voor Altijd’ dat eind vorig jaar verscheen. Maar ook het grote succes van het album New Wave, diverse samenwerkingen en nieuwe tracks komen aan bod. Op dit moment schittert hij op geheel eigen wijze in survivalprogramma Expeditie Robinson.

Door het succes van gezamenlijke tracks ‘Zeg Dat Niet’ en superhit ‘Drank & Drugs’ kan grote vriend Lil Kleine natuurlijk niet ontbreken tijdens deze tour. Hij is dan ook de special guest op alle livedata.

Als support act heeft Ronnie Flex mede New Wave’ers SFB uitgenodigd. De Haagse formatie, ook bekend als Strictly Family Business, bestaat uit Frenna, Jandro, KM en Priceless. SFB bestaat nog geen twee jaar en de groepsleden zijn volledig autodidact. Inmiddels is SFB al niet meer weg te denken uit het Nederlandse hiphoplandschap.

Leeftijd/toegang tot concert

Als uitzondering op onze huisregels kan dit concert bezocht worden vanaf 12 jaar. Vanaf deze leeftijd is (voor dit concert) begeleiding van een volwassene niet vereist.

Deur open : 19.30 uur

Show SFB: 20.30 uur

Show Ronnie Flex & Lil Kleine: 21.00 uur

Einde show: 22.00 uur (let op: dit is een indicatie)