MENU SLUIT
do 25.03
Marley75

Rootsriders

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

In 2020 vieren de Rootsriders de 75ste geboortedag van Bob Marley met een nieuwe show! Europa’s beste Bob Marley coverband speelt een selectie van hun persoonlijke favorieten uit het rijke repertoire van de King of Reggae naast de onmisbare klassiekers, die iedereen uit volle borst mee kan zingen.

Rootsriders

75 jaar na zijn geboorte is de grootste reggae artiest uit de geschiedenis voor de Rootsriders nog altijd een dankbare inspiratiebron. Zij zullen met deze nieuwe show laten zien én horen dat Marley’s tijdloze liedjes vandaag nog altijd even relevant zijn als toen ze indertijd door Marley werden geschreven. Positive vibrations gegarandeerd!


 

Dit evenement is verplaatst van 25 april (en van 4 oktober) als gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Kaartkopers zijn hierover ingelicht op het e-mail adres waarmee de tickets zijn aangeschaft. Wel tickets maar geen mail? Check uw spambox.

Een overzicht van alle tot nu toe verplaatste en afgelaste evenementen vindt u hier.