MENU SLUIT
vr 28.02.2020
Support: WIES

Roxeanne Hazes

Met haar debuutalbum In Mijn Bloed uit 2017 sloot Roxeanne Hazes een periode af; ongelukkig, zoekend, boos. Ineens stond er kwetsbare popdiva op het podium die putte uit rock, pop, levenslied, R&B en dance. Haar kwetsbaarheid en haar muziek werd beloond met lovende reacties, een hit en een Edison. Twee jaar later is Roxeanne Hazes terug met nieuwe muziek.

Roxeanne Hazes

De carrière van Roxeanne Hazes begon al op veertienjarige leeftijd; met de Holland Zingt Hazes concerten verblijdde ze Nederland en België met haar vaders muziek. Maar na tien jaar wilde ze iets anders en ging ze pas echt haar eigen weg. Inmiddels is ze verloofd, moeder, in een compleet andere fase van haar leven en werkt ze aan haar tweede album. De eerste resultaten zijn de nieuwe single Mama Was Een Kloozak en voorganger Bonnie & Clyde. Opnieuw hoor je elektronische popgeluiden met een nostalgisch levenslied randje in een modern jasje.

In haar nieuwe muziek is Roxeanne nog meer zichzelf. Comfortabel in haar kwetsbaarheid en dankzij het Hazes-DNA is de melancholie nooit ver weg.

WIES (support)

Support bij komt van WIES! Deze kersverse Nederpop-act heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys.

Ondanks dat de band niet eens een jaar bestaat werd er al gespeeld in zalen als Melkweg, Paradiso, TivoliVredenburg en Luxor Live en wonnen zij de Amsterdamse Popprijs 2018 en Grote Prijs van Nederland 2019. Vorig jaar trok WIES door het land als 3voor12 en OOR-talent van rondreizend muziekfestival Popronde en stond in die hoedanigheid ook in Luxor Live op het hoofdpodium!