MENU SLUIT
do 23.06.2022
ft Maikal X & Tasha's world. Support: Katie Koss

Sabrina Starke

Sabrina Starke brengt nieuwe muziek uit van het project Our Time – Our Music. Samen met verschillende artiesten wilde ze muziek creëren die de tijd en het gevoel van nu reflecteert.

Sabrina Starke

Toen de optredens stil kwamen te liggen en de interactie tussen artiest en publiek nagenoeg verdween, moesten performers nieuwe manieren bedenken om de connectie met het publiek te behouden en het belang van hun muziek te kunnen blijven uitdragen. In 3 online studiosessies deelden Sabrina en haar band de uitkomst van samenwerkingen met Maikal X (Postmen, ShyRock), Ivan Peroti (Liquid Spirits, Candy Dulfer) & Julia Zahra. Na het succes van de eerste fase van het project Besloot Sabrina met meer gast-artiesten de studio ingaan voor meer OTOM (Our time – Our music) sessies en releases. Ook live gaat ze op tour met deze nieuwe muziek en gastmuzikanten en in september 2022 wordt er een heel album van het project verwacht.

Maikal X + Tasha’s World (special guests)

In Arnhem zullen Maikal X en Tasha’s World de gasten zijn waarmee Sabrina Starke het podium op gaat. De eerste single van het OTOM project, heet Paradise en is afkomstig van de eerste samenwerking met Maikal X.

Katie Koss (support)

Katie Koss, de van origine Oekraïense Katja Poltavets, betovert je met haar warme, lichthese stemgeluid. Katie’s muziek is een blend van jazz, soul en alternatieve pop; denk North Sea Jazz meets Lowlands. Geïnspireerd door Lianne la Havas, Amy Winehouse en Leon Bridges schrijft ze moderne gitaarliedjes met een nostalgische ondertoon.