MENU SLUIT
vr 08.01.2016
The Dreamers Tour

Sabrina Starke

Ze stond al in het Apollo Theatre in New York, won een Music Matters Award en kreeg lovende woorden van Bill Withers als antwoord op haar album Lean On Me – songs of Bill Withers: ‘I’m not only flattered. I’am impressed. Thank you Sabrina for lending your wonderful voice to these songs. You are gifted and a gift to the word.’ –Dat album werd ook nog bekroond met een Radio6 Award voor Beste Album 2013.

En dat zijn nog maar een paar hoogtepunten uit de nu al rijke carrière van Sabrina Starke. Folk, soul en jazz vormden de muzikale uitgangspunten en onder andere Nina Simone, Bill Withers en Tracy Chapman zijn haar inspiratiebronnen.

Haar nieuwe album ‘Sabrina Starke’ – voor release gepland in het najaar van 2015 – is haar meest persoonlijke tot nu toe en heeft als thema zelfbewustzijn en dromen. Sabrina kijkt kritisch naar zichzelf en de wereld waarin we leven. Wat je terug hoort zijn haar wensen en dromen voor een mooie wereld. Haar besluit om het album zelf te produceren is een grote stempel van Sabrina op haar muzikale ontwikkeling en een droom die voor haar is uitgekomen.