MENU SLUIT
vr 02.04
Human Alien and More - tour

Sandra van Nieuwland

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

Het is alweer even geleden dat Sandra van Nieuwland langs de Nederlandse poppodia reisde. Dit jaar bracht zij een zeer persoonlijk nummer op single uit en maakte zij zich op om direct daarna op tournee te gaan. Sandra en haar band zullen nummers spelen van haar meest recente album Human Alien evenals muziek van haar drie eerdere (gouden en platina) albums en nieuwe songs.

Sandra van Nieuwland

In 2012 beleeft zangeres, songwriter en muzikante Sandra van Nieuwland haar doorbraak bij The Voice of Holland. Ze scoort grote hits met onder meer de nummers More en Keep Your Head Up. Ze breekt records in de Nederlandse hitlijsten door tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Haar debuutalbum And More wordt platina en voor het album Banging On The Doors Of Love ontvangt ze een Edison voor beste popalbum.

Bastian Steven (support)

De Arnhemse soul-pop singer-songwriter Bastian Steven is een muzikale duizendpoot. De voormalig frontman van de new-vintage-soul band Dear Mr Man maakte onlangs live-opnames in Luxor Live van zijn EP-trilogie Disconnected. Bij de show van Sandra van Nieuwland verzorgt hij het voorprogramma.


 

Dit evenement is verplaatst ivm de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.