MENU SLUIT
do 08.12.2016
Support: Nicole Bus

Sandra van Nieuwland

Er zijn artiesten die je meteen weten te pakken met hun stem. Sandra van Nieuwland is er zo één, en het is daarom dan ook niet verwonderlijk dat haar grote doorbraak kwam toen ze het hele land kippenvel bezorgde tijdens televisieshow The Voice of Holland.

Dat ze meer in haar mars had dan het zingen van een paar covers op tv, was destijds al duidelijk. Inmiddels heeft ze drie albums uitgebracht, waarvan de laatste twee louter uit eigen werk bestaan en waarmee ze zelfs ook een Edison-nominatie in de wacht sleepte. Sandra van Nieuwland is een onverwacht eigenzinnige artieste die in staat is om mensen puur met haar stem te betoveren.

Nicole Bus

De Amsterdamse zangeres Nicole Bus verzorgt deze avond het voorprogramma. Deze soulvolle singer-songwriter won in 2010 met overmacht de Grote Prijs van Nederland, waarbij de jury haar prees om haar overdonderende positieve en opvallend krachtige podiumuitstraling. Onlangs heeft zij de EP Nederlandse bodem uitgebracht waarop zij alleen nog in het Nederlands zingt