MENU SLUIT
do 09.05.2019
Support: Chris Caddell & the Wreckage

Sass Jordan

De Canadese rockdiva Sass Jordan maakte precies een jaar geleden een glorieuze comeback met haar album Racine Revisited. Ze vierde het 25-jarig jubileum van het succes-album Racine met een bijzondere re-release van het album en een tour die haar naar een bomvolle grote zaal van Luxor Live bracht.

Sass Jordan

De zangeres scoorde in de begin jaren 90 verschillende grote hits zoals “Highroad Easy”, “So Hard” en ”Make You A Believer”. Ze won een Billboard’s Best Female Rock Vocalist Award, zong een duet met niemand minder dan Joe Cocker voor de soundtrack van “The Bodyguard” en werkte samen met muzikale zwaargewichten zoals Aerosmith, Alice Cooper, Cheap Trick, Van Halen en Carlos Santana. Bij dit alles was ze op televisie te zien als jurylid van het Canadese Idols en had zij een rol in de serie Sisters.

Vorig jaar verklaarde Jordan dat zij een jaar later terug zou komen met een nieuw album vol nieuwe songs. Naast haar hits kunnen we deze show dus eindelijk fonkelnieuw materiaal van de zangeres verwachten!

Chris Caddell & the Wreckage

De band die Sass Jordan begeleid, zorgt net als vorig jaar voor een voorprogramma met solide bluesrock. Onder de naam Chris Caddell & the Wreckage spelen ze de liedjes van de Canadese frontman/ gitarist.