MENU SLUIT
vr 15.09.2017
Support Chris Caddell and the Wreckage

Sass Jordan

Het CV van de Canadese rockdiva Sass Jordan is er eentje om u tegen te zeggen. De zangeres scoorde in de begin jaren 90 verschillende grote hits zoals “Highroad Easy”, “So Hard” en ”Make You A Believer”. Ze won een Billboard’s Best Female Rock Vocalist Award, zong een duet met niemand minder dan Joe Cocker voor de soundtrack van “The Bodyguard” en werkte samen met muzikale zwaargewichten zoals Aerosmith, Alice Cooper, Cheap Trick, Van Halen en Carlos Santana. Alsof dit niet genoeg was ze op televisie te zien als jurylid van het Canadese Idols en had zij een rol in de serie Sisters.

In 2017 is het precies 25 jaar geleden dat haar succesvolle album Racine het licht zag. Jordan zal dit jaar met een bijzondere re-release van dit album komen en de bijbehorende tour brengt haar dit maal dus ook langs Luxor Live!

Chris Caddell and the Wreckage

Chris Caddell and the Wreckage verzorgen het voorprogramma bij de show. Deze groep maakt ondanks dat ze, net als Sass Jordan, uit Canada komen muziek met een southern vibe en met een bluesy inslag a la Stevie Ray Vaughn. Een begenadigd gitarist met een rauwe, soulvolle stem en een steengoeie band!