MENU SLUIT
wo 01.12

Scott Matthews

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

De Britse singer-songwriter Scott Matthews maakt verfijnde folk-achtige liedjes en prachtige, kwalitatief hoogstaande albums. De combinatie man-met-gitaar, zijn muzikale vakmanschap en bijna buitenaardse falsetstem doen onmiddellijk denken aan groten als Jeff Buckley, Nick Drake, John Martyn en Rufus Wainwright.

Scott Matthews

Scott Matthews houdt van constante ontwikkeling in zijn werk en zoekt naar prettige onverwachte uitdagingen. Op zijn komende, zevende studio-album vervangt minimale electronica de percussie, strijkers en houtblazers van zijn eerdere werk. Hiermee treedt Matthews buiten zijn normale comfort-zone en gaan plots vergelijkingen met artiesten als David Sylvian, Mark Hollis, Brian Eno en Thom Yorke op. In Luxor Live hoor je zowel nieuw materiaal als de hoogtepunten uit zijn hele oeuvre.


Dit evenement is verplaatst van 18 februari als gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Kaartkopers zijn hierover ingelicht op het e-mail adres waarmee de tickets zijn aangeschaft. Wel tickets maar geen mail? Check uw spambox.