MENU SLUIT
za 07.10.2017
Gem Sessions

Secret Cinema + Egbert + Reinier Zonneveld + SQL

Gem Sessions, een spectaculaire nacht met Secret Cinema, Egbert, Reinier Zonneveld & SQL. Eindelijk weer los op de beste techno!

Secret Cinema

Gem Sessions oprichter Secret Cinema wordt sinds 1990 gezien als één van de grootste techno pioniers die ons land rijk is. Nu wordt hij geprezen als een internationaal artiest die de ene headline show na de andere weet te strikken. Tijdens de Gem avond in Luxor Live zul je, naast zijn prachtige classic juweeltjes, ook een hoop nieuwe muziek voorbij horen komen.

Egbert [live]

De door Secret Cinema ontdekte Egbert is al lang geen onbekende meer in de techno scene. Wereldwijd speelt hij zijn warme, energieke “Egbert-sound” in de beste clubs en op festivals als Awakenings, Loveland, Timewarp en het Arnhemse Free Your Mind Festival. Egbert is klaar voor een nieuw clubseizoen en trakteert de bezoeker op nieuw materiaal.

Reinier Zonneveld [live]

Reinier Zonneveld, bekend als live act, DJ en producer is klaar om de wereld over te nemen met zijn unieke kijk op techno. De vele tracks die hij heeft geproduceerd krijgen nationaal en internationaal veel support van grote artiesten als Carl Cox, Sven Väth en Richie Hawtin. Tijdens deze Gem Sessions speelt hij een knallende live set.

SQL

De jongste telg van het Gem team heeft al meer succes op naam staan dan menig leeftijdsgenoot. SQL heeft een lijst releases waar je van gaat duizelen en gigs in werkelijk elke uithoek van de wereld, Brazilie, India…you name it! Op 3 juni 2017 is zijn langverwachte album SEQUEL op het Gem Sessions label uitgekomen. Stuk voor stuk dikke tracks, die je ongetwijfeld gaat horen deze avond.

Bovenzaal [hosted by Knock on Wood]

De bovenzaal gaat ook open, dus met 1 ticket kun je knallen op de energieke techno van GEM én shinen op de lekkerste disco & house van Knock on Wood!

TITIA
Ivy Knock
LEFI

Kaartverkoop

De kaartverkoop is gestart.

Early: uitverkocht
Regular: uitverkocht
Late: uitverkocht

Presented by: Luxor Night Live