MENU SLUIT
vr 29.06.2018
Met Rumble & Red Fortune

SGA Bandavond

Voor het zesde jaar op rij is het Stedelijk Gymnasium Arnhem te gast in Luxor Live. Stond de afgelopen 5 jaar Aqsaqal nog te stralen op het podium, dit jaar is het de beurt aan twee nieuwe bands: Red Fortune en Rumble!

Red Fortune

Red Fortune is een jonge powerpopband uit Arnhem met vijf bandleden die gezamenlijk hun eigen nummers schrijven. Deels geïnspireerd op eighties New Wave, geeft Red Fortune een knallend optreden met drums, sterke baslijnen, akoestische gitaar, synthesizers en een zachte, maar krachtige stem van de zangeres.

Rumble

Rumble is een vijftienkoppige coverband, met muzikanten van 13 tot 18 jaar, die vooral nummers uit de funk, soul en pop spelen. Van Bruno Mars en Kool & The Gang tot Wham en Maroon 5. Met een vijfkoppige blazerssectie en meerstemmige zang zullen zij een spetterend optreden geven waarbij absoluut niet stilgestaan kan worden.

Er is voor deze avond geen voorverkoop mogelijk. Kaartjes kunnen aan de deur gekocht worden voor slechts € 5,- p.p. en € 3,- voor leerlingen met een SGA schoolpas.