MENU SLUIT
vr 06.03.2020
Support: Jagd

SHHT

Shht is zo ongeveer de meest besproken Belgische undergroundband van de afgelopen jaren. Met waanzinnige liveshows en hilarische video’s werd de Gentse band al snel een fenomeen. Shht maakt geflipte noisepop en bewandelt daarbij paden waar de meeste groepen graag ver van wegblijven.

Shht

Catchy melodieën, groovy beukende beats, driestemmige autotune, robotgeluiden en heel veel ongein. Maar door alle chaos heen hoor en zie je een energieke en retestrakke band met vooral steengoede, intelligente songs. Shht maakte met hun liveshow ook in Nederland al indruk op afgelopen editie van Best Kept Secret. Op 13 maart verschijnt het nieuwe album van de band getiteld Noneketanu.

Jagd (support)

De Amsterdamse band Jagd speelt freaky indierock. Van de snerpende gitaren, stuwende bas, beukende drums en theatrale zangpartijen gaat een onontkoombare dreiging uit. Jagd is een genadeloze live-act: rauw en provocatief als punk, maar nooit simpel of slonzig. Vol overgave stort de band zich op het publiek om niet meer los te laten. Klinkt als: Priests en Arctic Monkeys b-sides die hysterisch gespeeld worden.