MENU SLUIT
vr 16.12.2016

SKIP&DIE + Oraclez

SKIP&DIE bestaat uit vocaliste/beeldend kunstenaar Cata Pirata, producer Jori Collignon, percussionist Gino Bombrini en gitarist Daniel Rose. De band speelt muziek waar niet één label aan valt te hangen en maakte indruk op het Europese publiek met een toer vol explosieve live optredens.

In 2015 brachten zij hun tweede album Cosmic Serpents uit dat werd opgenomen in Brazilië, Egypte, Argentinië, Colombia, La Reunion, Zuid Afrika, Portugal en Nederland. SKIPD&DIE liet zich inspireren door stijlen van over de hele wereld, waaronder digital cumbia, maloya, Braziliaanse rasterinha and electro chaabi, dub, footwork en psychedelische rock.

Een vernieuwende band met een onuitputtelijke energie die overal door het publiek en pers omarmd wordt. In één van de uitzinnige reacties werd  de band mooi getypeerd als mix van Manu Chao, M.I.A. en The Prodigy.

Support voor de show komt van de mysterieuze Amsterdamse synthpop­‐band Oraclez. De androïde Ava en Xxanctuarii zijn een unieke verschijning en waren tot nu toe maar weinig op podia te zien. Hypnotiserende beats, gekke visuals, live­‐drum elementen, synthesizers, dreigende vocalen en een extravagante en sterke performance!

 

Voor en na de show zal er gedraaid worden door het DJ collectief van Dagschotel en Anadolu Ekspres, blijf dus zeker nog even hangen voor een dikke afterparty!