MENU SLUIT
zo 29.03.2020

Sniff ‘n’ the Tears

Dit evenement is opgeschort als direct gevolg van de op 13 maart 2020 door het kabinet aangekondigde maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht. Tevens zullen wij binnen twee weken communiceren of dit evenement zal worden verplaatst of definitief wordt afgelast. In beide gevallen is het mogelijk om uw geld terug te krijgen.

Wij vragen om uw begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt. Zodra er nieuwe info beschikbaar is wordt deze hier geplaatst.

 

De band Sniff ’n’ the Tears, bekend van het nummer Driver’s Seat, komt naar Luxor Live! Zanger Paul Roberts en Les Davidson voeren samen oude en nieuwe nummers akoestisch uit en maken daarmee de langverwachte terugkeer terug naar het podium.

Sniff ’n’ the Tears

Sniff ’n’ the Tears werd gevormd in 1978 en had na het uitbrengen van hun eerste album Fickle Heart een wereldwijde hit met het nummer Driver’s Seat. In Nederland was dit in 1980, na het nummer One Love, hun tweede hit.

De laatste Europese tour van Sniff ’n’ the Tears was in 1992, een jaar nadat de band dankzij een auto-reclamespot een nr-1-hit scoorde in Nederland met hetzelfde nummer en daarmee een hele nieuwe generatie bereikte. De band maakte daarna nog meerdere albums maar trad pas weer op in 2018 in intieme setting. Bij het zitconcert in Luxor Live en op het nieuwe album Jump, hoor je akoestische versies van Sniff ’n’ the Tears-nummers en niet eerder opgenomen werk.